Yes, we zijn online!

Geweldig! Mijn eigen website bryanberendsen.nl is eindelijk online.

Allereerst, bedankt voor je tijd om even mijn nieuwe website te bezoeken! In dit blog ga ik nader toelichten waarom ik ervoor heb gekozen om een eigen website op te zetten en wat jullie kunnen verwachten.

Wil je eerst nog meer over mij (Bryan Berendsen) lezen? Klik dan even hier!

Redenen waarom ik heb gekozen voor een eigen website

Op dit moment ben ik student, maar werk ik tevens voor Volkswagen, en studeer ik volgend jaar (juni 2017) af op HBO Commerciële Economie.  Daarna ga ik aan de slag als online marketeer.

Zo ben ik al een aantal jaar werkzaam als online marketeer bij diverse bedrijven, maar gaan de ontwikkelingen razendsnel en daarom is het belangrijk om jezelf te blijven verbeteren en ontwikkelen. Één van de doelen van deze website is om mijzelf op het gebied van online marketing te blijven verbeteren. Denk hierbij aan SEO, data-analyses, conversie optimalisatie en tagmanagement.

Daarnaast dient de website niet alleen als middel om een nog betere online marketeer te worden, maar wil ik ook graag een stukje laten zien van mijzelf. Met mijn website wil ik je indruk geven van mij als persoon en als collega, dus het dient tevens als een soort curriculum vitae.

Tenslotte, heb ik deze website gebouwd om meer te leren over HTML/CSS om zo als online marketeer ook op technisch vlak extra meerwaarde te kunnen bieden.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Wekelijks, en af en toe vaker, wil ik graag een blog plaatsen over online marketing & social media, om op deze manier mijn kennis/visie te delen over interessante onderwerpen. Dus mocht jij nu geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen en visie, bekijk dan wekelijks op maandag het nieuwe blog!


Bedankt voor het lezen van dit blog. Fijne dag!

Groet,
Bryan