BRYAN BERENDSEN

LEEFTIJD: 23 jaar
STUDIES: HBO Commerciële Economie (diploma behaald in 2017). MBO Marketing & Communicatie (diploma behaald in 2013).

ONLINE MARKETING
AMBITIEUS

WAT VIND IK LEUK OM TE DOEN?

VOETBAL

Al vanaf jonge leeftijd ben ik bezig met voetbal en die passie is er nog steeds. Van voetbalwedstrijden bezoeken, alle voetbalstanden volgen tot aan stadions van kleine clubs uit de Spaanse derde divisie bezoeken. Ik ben voetbalgek.

TECH

Sinds ik bekend ben geraakt met de computer, heb ik tech eigenlijk niet meer losgelaten. Gek op de nieuwste snufjes, de laatste gadgets en volg dan ook met plezier tech blogs om op de hoogte blijven van de laatste gadgets.

SPANJE

Er zijn meerdere landen die me trekken en waar ik graag naar toe ga. Maar er is één land dat mij al mijn hele leven trekt en dat is: Spanje. Inmiddels volg ik Spaanse lessen om de taal te beheersen en de cultuur te leren kennen. Een geweldig land.

SOCIAL MEDIA

KOFFIE DRINKEN?

Ik sta er altijd voor open om eens gezellig koffie te drinken en het te hebben over social media & online marketing.

STUUR ME EEN BERICHT